Beoordelingen 

513 commentaren van in totaal 513 beoordelingen
Service
J.j.m Theunis (Schijf)
16-10-2019
10

Kom reeds tientallen jaren bij deze garage heb nooit geen klachten gehad, heb vorig jaar mijn 13e Toyota hier gekocht. Mijn complimenten.

Service
Bert Koevermans (Roosendaal)
24-09-2019
10

Goede service en uitleg.

Verkoop
J P H Gabriels (St WIllebrord)
20-09-2019
8

Omdat ik tevreden ben.

Verkoop
Damen (Roosendaal)
20-09-2019
9

Klantvriendelijkheid.

Service
R. Kaijser (Nieuw. Namen)
03-09-2019
10

Vriendelijke medewerkers

Verkoop
D.H. van vliet (Roosendaal)
30-08-2019
10

Vertrouwde mensen.

Service
jan verbraak (roosendaal)
21-08-2019
8

goed behehandeld

Service
Gijs Lieffering (Oudenbosch)
21-08-2019
8

Prettige behandeling. Beurten goed uitgevoerd.

Verkoop
B. Pijnen
02-08-2019
9

Vriendelijk personeel. Wordt altijd netjes behandeld.

Service
Jb moerland (Oud gastel)
31-07-2019
8

Bij aankoop van de de auto waren achteraf 2 dingen niet in orde .Ik had geen zin om daar mee terug te gaan .Bij de laatste beurt kon de monteur zo zien wat niet in orde was maar nam weer geen actie en dat vond ik een beetje jammer . Verder prima te spreken over de verdere service .

Service
Peter Kempenaars (Roosendaal)
24-07-2019
9

Ik was er zelf niet bij lag in het ziekenhuis heb de rekening betaald en klaar is Kees,was tevreden en wat wil je nog meer

Verkoop
Koos van Winden (Roosendaal)
23-07-2019
9

De prettige wijze waarop de deal tot stand is gekomen. Je voelt je er direct thuis zodra je binnen stapt. Ze nemen ruim tijd voor je.

Verkoop
Alma Gillet (Roosendaal)
23-07-2019
10

Met dank aan medewerkster helemaal blij met mijn nieuwe aygo, vriendelijke service en snelle afhandeling.

Verkoop
A. Reijenga
23-07-2019
9

Klantvriendelijk, ter zake kundig.

Verkoop
Anton du Pont
23-07-2019
10

Vertrouwen

Verkoop
Lincy de jong (Sint.willebrord )
23-07-2019
10

Zeer goed geholpen door Michel jongenelen als verkoper..
Met aflevering alles goed uitgelegd.
Zeer tevreden

Verkoop
Jeroen de Bruin (Oud Gastel )
23-07-2019
9

Altijd tijd vrijmaken en prima service.

Verkoop
Gerrit Frijlink (Barendrecht)
23-07-2019
10

Vriendelijke ontvangst en zeer deskundig.Men is niet te opdringerig en probeert om samen tot een juiste beslissing te komen.Men neemt de tijd voor je en geeft niet het gevoel dat men snel de deur uit wil hebben.Het is een dealer die je zeker aan familie en kennissen zal aanbevelen.

Service
mevr de bont -rokx (st willebrord)
21-06-2019
10

prima

Service
Hans van de Wetering (Roosendaal)
12-06-2019
10

Geweldig, in alles.

Service
Anja Dijksman
31-05-2019
10

Vriendelijk en deskundig te woord gestaan

Service
R. Kools
31-05-2019
10

Goede service, prijsopgave vooraf, werkzaamheden goed uitgevoerd.

Service
Ria van Meer (Sint Willebrord)
31-05-2019
10

Zeer kundige en sympathieke mensen, die vlot hun werk doen

Service
Rob S. (Roosendaal)
08-05-2019
8

Iedereen heel vriendelijk. Duidelijke uitleg over alles.

Service
C Fransen (Wenhout)
08-05-2019
7

Nog steeds n tevreden klant

Service
ruud honkoop (oudenbosch)
24-04-2019
9

goede service. reparaties worden goed uitgevoerd. rekening is duidelijk en helder

Service
Tonny van Stevendaal (Oudenbosch)
24-04-2019
10

Omdat alles gewoon goed is.

Service
Dhr. P. Reijnders
18-04-2019
8

Onderhoud was volledig volgens afspraak en prijs.

Service
T. Bravenboer (Fijnaart )
18-04-2019
9

goed en adequaat en lekkere koffie

Service
TF Leenman (Roosendaal )
12-04-2019
8

Heb enkele maanden geleden een email gekregen dat de auto voor een service beurt moest komen. Dat klopte niet heb daar over gebeld met een medewerker, die zij dat ik gelijk had, en de email als niet verstuurd te beschouwen. Okay prima, 2 maanden later dezelfde email, heb toen een beetje kregelig gereageerd, heb daar nooit een reactie over terug gehad. Vond dat de administratie wat beter op orde moest komen.

Service
Piet Nieuwkoop (Roosendaal)
10-04-2019
9

Ze leveren prima werk af. Heel vriendelijke mensen, altijd vooraf een prijsafspraak.

Service
Mevr.van Rijsbergen
10-04-2019
9

Goede behandeling duidelijke prijsopgave.

Service
Mevr. Noordijk
22-02-2019
9

Altijd een klantvriendelijke en accurate afhandeling bij een servicebeurt. Auto werd goed gewassen en gestofzuigd afgeleverd. Vervangend vervoer was dik in orde.

Service
Claudia (Zundert)
14-02-2019
10

Goede service, erg correct en netjes werk dat geleverd wordt.

Verkoop
Martin Koenderink (Stampersgat)
06-02-2019
10

Vanaf het moment van de proefrit tot en met de aflevering en bijbehorende duidelijke instructies alleen maar lof hierover.
Het is bij ons niet de 1e aankoop van een auto hier en daarom was dit een kleine stap om deze weer te doen.
Daarnaast zijn we in de tussenliggende bezoeken ook altijd correct geholpen.

Service
C de Wit (steenbergen)
25-01-2019
4

geen prijsafspraak gedaan vooraf

Service
andre van bergen (Zundert)
25-01-2019
9

we worden gewoon op een correcte manier behandeld,en dat hoort ook zo.

Verkoop
Marinus Boeren (ST Willebrord)
23-01-2019
9

ik ben goed behandeld verkoper vriendelijk alles bij elkaar prima

Verkoop
van der smissen
23-01-2019
8

omdat wij goed behandeld zijn alleen hebben wij niets meer gehoord van water lekkage als het regenten wij doen de deuren openvalt het water op de stoelen voor in graag willen wij van jullie iets horen wij zijn terug geweest voor de klachten maar hebben niets meer gehoord als ik daar een punt voor moet geven dan krijgen ze een o

Service
Cees Oostvogels (Zundert)
04-01-2019
9

Het vriendelijk te woord worden gestaan, duidelijkheden over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten hiervan.Ook het contact wanneer er extra kosten/werkzaamheden zich voordoen.

Service
C.Gerritsen (Roosendaal)
04-01-2019
8

Zeer klantvriendelijk en klantgericht

Verkoop
M. Jaspers (Roosendaal)
04-01-2019
10

Prima geholpen met het uitzoeken van de beste auto voor private lease. Zeer behulpzaam en betrokken bij het volledig proces.

Service
Saito Tokio
04-01-2019
10

Goede service, vriendelijk personeel, wordt altijd netjes geholpen.

Service
Toon Coremans (ROOSENDAAL)
19-12-2018
9

Alles is volgens afspraak gedaan.

Service
Henk Nijssen (Roosendaal)
14-12-2018
10

100 % tevreden, afsprak`ken worden na gekomen en problemen worden keurig opgelost Chapeau voor de vestiging

Service
Herman Hegge (Oudenbosch)
14-12-2018
9

Gewoon omdat het goed is.

Service
Kees van overveld (Roosendaal)
14-12-2018
10

Word altijd netjes en correct geholpen

Service
A. van Bruinessen
14-12-2018
9

Behandeling persoonlijk, receptionisten kennen ons, wachtruimte netjes en fijn (fijne stoelen, kranten, koffie/thee). Auto is altijd op afgesproken tijd klaar. Als er bijzonderheden zijn worden deze altijd telefonisch doorgegeven met prijsopgave en eventuele extra benodigde tijd.

Service
Joke Dircken (Roosendaal )
05-12-2018
9

Wij zijn al vele jaren klant bij deze dealer en zijn er zeer tevreden over.

Service
Nefs (Breda)
05-12-2018
10

Zeer tevreden

Service
Mevr. Van Heerde (Roosendaal)
05-12-2018
10

In deze garage werken zeer betrouwbare mensen, van verkoop t/m service met kennis van zaken.Je wordt er met respect behandeld.

Service
Teun.J.G.de Clercq (roosendaal)
05-12-2018
10

ben uiterst tevreden

Service
Mevrouw Krielen
05-12-2018
8

vriendelijke mensen, uitleg wat er gedaan moet worden en wat het gaat kosten ook werken ze snel. Voldoende koffie en leesvoer wat de wachttijd prettiger maakt.

Service
Dhr.Ermen
30-11-2018
8

Een acht voor mij al zeer goed, ik geef niet gauw een tien omdat ze dan zeer alert blijven voor verbeteringen.

Service
Kerpel (Bergen op zoom)
30-11-2018
1

Voel me niet welkom. Medewerkers waren niet klantvriendelijk!!

Service
A. van der Goes
30-11-2018
8

Ik wist wat er moest gebeuren en dat was tevoren afgesproken. Helaas was de ontvangst wat minder vriendelijk dan ik gewend was. De oude receptionist heeft mij daarop opgevangen en het weer een beetje goedgemaakt. Omgaan met mensen is een gave, maar kan misschien aangeleerd worden.

Service
Dennis (Roosendaal)
30-11-2018
10

Geweldig bedrijf, zeer vriendelijke mensen, super service.

Service
Mevr. M. Broos (Roosendaal)
30-11-2018
10

Wij hebben de ervaring dat hier vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel werkzaam is.

Service
T.J. van Kempen (Nispen)
30-11-2018
10

Vriendelijk, betrouwbaar en service gericht.

Service
jja maas (Nispen)
23-11-2018
8

Vakkundige werklui die hun vak verstaan.

Service
J brouwers (Roosendaal )
23-11-2018
10

Omdat ik correct word behandeld.

Service
johan van rijen (oudenbosch)
23-11-2018
8

1, betrouwbaar - vakkundig - netjes , een garage waar je niet alleen een goede auto kan kopen maar ook een goede service krijgt.wat heel belangrijk is.

Service
A.Krens (Roosendaal)
23-11-2018
8

Je moet niet meteen een 10 geven worden ze verwaand.

Service
Adri Heemskerk (Oud Gastel)
23-11-2018
10

Zeer goede en vriendelijke service.

Service
Peter Bons (Hoeven)
15-11-2018
9

Goede afspraken, goede nakoming, deskundige informatie, hoge betrouwbaarheid.

Service
Dhr. Mus
15-11-2018
9

Prettige benadering. goede communicatie en prima werk.

Service
René
09-11-2018
9

Het is eigelijk een tien, maar een tien moet je nooit geven, een bedrijf moet zich altijd willen verbeteren vandaar een negen.

Service
mevr.C P Norbart (roosendaal)
09-11-2018
8

Nou netjes en vriendelijk personeel en goed behandeld.

Service
Will Graste (Roosendaal)
09-11-2018
10

Prima service. Wordt met je mee gedacht. Tijd voor een praatje met een kom koffie. In een woord OK

Service
Adrie van meer heeren ( St willebrord)
09-11-2018
10

Beste mensen, altijd even vriendelijk.

Verkoop
Bernold van Balen (Oudenbosch)
02-11-2018
10

Keurige service en goed, makkelijk en snel contact met de verkoper. Daarbij werd er goed gekeken wat mijn behoeftes waren en werd er rekening gehouden met het bedrag wat ik tot mijn beschikking had. Keurige afhandeling en leuke presentatie van de nieuwe auto! Ook werd ik opgehaald voor de auto, ik had zelf geen vervoer en dit werd meteen aangeboden, ongekend goede service!

Verkoop
Mhd van oorshot (Roosendaal)
02-11-2018
10

Je wordt goed geholpen.

Service
Jack Donkers (Hoeven)
02-11-2018
9

De persoonlijke benadering door het personeel en de verleende service in het algemeen.

Service
Wim Groffen (Wouw)
02-11-2018
9

Van binnenkomst voor een onderhoudsbeurt tot thuisreis vriendelijke behandeling en transparantie over te verhelpen gebreken en bijbehorende kosten.

Service
Frans Martinet (Oudenbosch)
17-10-2018
9

Reparaties goed en zorgvuldig opgelost . Vaak nog zonder kosten. Aardig personeel die je goed te woord staan.

Verkoop
John Braat
17-10-2018
10

Het prettige verkoopgesprek zonder enige druk met deskundige informatie.

Verkoop
Adrienne van der Wegen
11-10-2018
8

Ik kom al jaren naar volle tevredenheid bij deze garage want ik wordt altijd netjes geholpen.Het zijn voor mij vertrouwde personen en dat geeft een fijn gevoel

Service
cor. van oosterhout (roosendaal)
05-10-2018
8

omdat ik tevrede ben

Service
Dhr van Terwisga (Raamsdonksveer)
05-10-2018
6

Ik ben zeer teleurgesteld over de manier waarop er op mijn klacht over de remschijven is gereageerd.

Service
Dhr.van tilburg (Roosendaal)
19-09-2018
9

ik ben al jaren klant en zeer tevreden over van dorst

Service
Joop Meijer (Roosendaal)
13-09-2018
9

Deze garage is zeer klantvriendelijk. Ik kom hier graag, als er iets niet in orde is met mijn Prius.

Service
Mevr.A.Smits (Roosendaal)
13-09-2018
10

Ik ben uiterst tevreden over van Dorst Roosendaal.

Service
G.Lieffering (Oudenbosch)
05-09-2018
8

Tevreden over de bejegening en over het resultaat van de grote beurt.

Service
JPH Gabriels (st willebrord )
05-09-2018
9

ik ben heel tevreden

Service
Mw. D. Mutschler
22-08-2018
9

Goede service. Vriendelijke mensen. Heldere communicatie.

Verkoop
A.J.Th.Haubrich (Standdaarbuiten)
17-08-2018
10

Zeer persoonlijke benadering: goede uitleg zowel voor als na de koop.We hadden het gevoel dat wij de meest gewaardeerde klant waren.

Verkoop
De heer van Hassel (ROOSENDAAL)
15-08-2018
8

Kan altijd bij van Dorst terecht; prettig contact; snelle afhandeling; nooit problemen gehad met de rekening.

Service
Ronald Dirkzwager (Etten-leur)
01-08-2018
6

Afspraken zijn niet nagekomen,dealer laat niet weten dat er nog iets kapot is dit zie je pas later op de Factuur.Slechte zaak vindt ik dit.

Service
Willem Haneveer
01-08-2018
9

U biedt de klant een luisterend oor.U dringt zich niet op.Vragen worden inadequaat beantwoord.

Verkoop
Hans van de Wetering (Roosendaal)
31-07-2018
10

Service, vriendelijkheid.

Service
Mevr .Corrij Tiberius (Roosendaal )
24-07-2018
9

Het is bij elke beurt weer een prettige ervaring dat er serieus aandacht wordt besteed aan klant en auto .Dat is best fijn .

Verkoop
Aad Gonlag van aalst (Roosendaal)
23-07-2018
10

Goed

Service
Jan Verschuuren (Oudenbosch)
18-07-2018
8

Altijd zeer correct te woord gestaan en geholpen

Verkoop
Mevr Timmerman
10-07-2018
9

Prettige verkoper, niet opdringerig maar wel goed voor- en nadelen uitleggen.

Verkoop
walter Potters (roosendaal)
02-07-2018
8

net bedrijf goede service

Service
Hagenaars AM (Etten-Leur)
27-06-2018
10

Als mensen uit Tilburg naar Roosendaal komen en ikzelf ook niet de dichtstbijzijnde dealer ga,zegt genoeg lijkt me

Verkoop
Mevrouw I. Rijsdijk (Oud Gastel)
20-06-2018
9

Van het eerste oriënterende bezoek tot aan de aflevering van mijn nieuwe auto werden wij goed ontvangen in Roosendaal. Van het ophalen van de auto werd echt een feest gemaakt.

Service
wga dekkers (rucphen)
18-06-2018
8

Het is voor mij gewoon een goede garage.

Service
E.A> de Vries (roosendaal)
15-06-2018
6

De opstelling van de receptie is niet klantvriendelijk en geeft een afgeschermde indruk.

Service
René vd Vorst (Oudenbosch)
13-06-2018
8

Vriendelijk personeel, vooraf bekende prijzen voor de onderhoudsbeurten, indien er aandachtspunten zijn gevonden komt de receptie die melden en overleggen hoe die punten opgelost moeten worden

Service
Martien Vroegrijk (Roosendaal)
13-06-2018
9

Het cijfer 9 drukt mijn volledige tevredenheid uit. Waarom dan geen 10? Omdat het altijd beter kan !!

Verkoop
Mw S. Jägers (Zegge)
13-06-2018
9

Ben van het begin tot en met de aflevering zeer prettig bijgestaan door de verkoper

Service
Rien Broere (Roosendaal )
06-06-2018
9

Vriendelijk personeel, adequate afhandeling afspraken, keurige zaak.

Service
Mm broeren
04-06-2018
9

Goede service

Service
a.j.j.Antes (Fijnaart)
29-05-2018
9

ik kom al jaren bij de dealer

Service
R. Kools
29-05-2018
10

Prima service, goede adviezen. Nette behandeling.

Service
ca beens (de heen)
24-05-2018
10

goed

Service
Bennie Wirix (Sprundel)
24-05-2018
9

zeer goede service en prettige medewerkers aan balie

Service
henk van wijncoop (papendrecht)
24-05-2018
10

prima en deskundige service

Service
R.Kroot (Roosendaal)
24-05-2018
9

Klant vriendelijk en professioneel personeel.Werken netjes en volgens gemaakte afspraken.

Service
Joke Dircken (Roosendaal)
16-05-2018
9

Wij zijn al meer dan 40 jaar Toyota rijder en zeer tevreden over Van Dorst Roosendaal , vriendelijke mensen, goede service, fraaie uitstraling van het bedrijf en lekkere koffie.

Service
Saito Tokio (Bergen op zoom)
16-05-2018
10

Vriendelijke wernemers, schone winkel, wachtkamer relaxed.

Service
J G Buckens (Oud gastel)
16-05-2018
9

De receptie is wat afstandelijker. Prijsopgave krijg ik nooit voor onderhoud en apk Ik ga dan in de werkplaats naar de auto en vraag alles aan de monteur Monteur laat ook zien wat en waarom het gerepareerd moet worden Een dikke 10

Verkoop
Dhr. Schrooyen
08-05-2018
10

Ik ben prima geholpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast is er erg goed meegedacht om 1,5 week tussen mijn vorige auto en huidige auto te overbruggen. Elk contact was prima en alles werd netjes opgevolgd. Iedereen was heel duidelijk en vriendelijk is alles en het ophalen van de auto was heel leuk geregeld.

Service
A.C. van Vlimmeren (Roosendaal)
02-05-2018
9

Vriendelijke bejegening. Goed afspraken te maken. Duidelijke en correcte uitleg bij onverwachte zaken. Correcte kostenramingen.

Service
Mevr. Valk
02-05-2018
9

Vriendelijk en goede uitleg als ik vragen heb.

Service
Tonny van Stevendaal (Oudenbosch)
02-05-2018
10

Er hangt een zeer rustige en ontspannen sfeer .

Service
J.Ermen (Rucphen)
25-04-2018
8

Arm of rijk iedereen word vriendelijk geholpen.

Service
Sal Levisson
25-04-2018
10

Steeds correcte afhandeling van zaken, zeer vriendelijke medewerkers

Service
D.Gladys (Sint Willibrord)
25-04-2018
9

Kwaliteit van klanten servies zeer hoog is. Vriendelijkheid en professionaliteit.

Service
Mw. Van Heerde
25-04-2018
10

Je wordt eerlijk en met respect te woord gestaan. Komen afspraken na, je wordt heel goed voorgelicht en is betrouwbaar.

Service
Geert van der Velden (Etten-Leur)
25-04-2018
9

Uitstekend bedrijf.Fijne bedrijfsleider, prima receptie, goed overleg met medewerkers, leggen alles goed uit.

Verkoop
Peter Moleveld (Roosendaal)
20-04-2018
9

Geen 10? Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Geen onnozele pogingen om toch maar de auto te verkopen en alle ruimte om een proefrit te maken. Helemaal goed. Kleine misser is dat er toch nog reclame op de rand om het nummerbord zit maar dat wordt vast de eerstvolgende keer opgelost;-)

Service
Dhr. F. Horsch (Roosendaal)
20-04-2018
8

Goede service en prima communicatie

Service
Dhr P.Caris (Oudenbosch)
19-04-2018
10

Tot volle tevredenheid al 47 jaar klant

Service
Guido nieuwlaats (Sprundel)
18-04-2018
9

Alles klopt en is goed geregeld je hoeft zelf niks te doen

Service
Mevr Mia van Gestel (Oudenbosch)
18-04-2018
10

Hele goede bediening en zal zeker terug gaan als mijn Toyota vervangen moet worden. Ik ben zeer tevreden met ***

Service
Frans MARTINET (Oudenbosch)
09-04-2018
9

Prima garage met goede services .

Service
Mevr. Noordijk
09-04-2018
9

Klantvriendelijk en zij doen wat ze toezeggen.Voor zowel de verkoopafdeling als receptie en werkplaats een pluim.Hier ben je nog echt klant.

Service
W.K.C. Dikkers (Roosendaal)
03-04-2018
10

Een vriendelijke, persoonlijke benadering van de klant is kenmerkend. Eerlijk en vertrouwd. Vakmensen die weten waar ze het over hebben en dat ook over kunnen brengen. Een bedrijf dat je niet aan de kant laat staan.

Service
Rene Kommers (Bergen op Zoom)
28-03-2018
9

Ze zijn vriendelijk ,in mijn ogen vaklui en als je eventuel even moet wachten ze altijd even een praatje met je komen maken.Kortom ze nemen de tijd voor je,bij eventuele grote onkosten doen ze altijd even een telefoontje naar je plegen.Ik zal ze bij iedereen aanbevelen.

Service
Bert Romijn (Roosendaal)
28-03-2018
9

Goed bedrijf betrouwbaar. Ziet er netjes uit.Vriendelijke mensen.

Verkoop
andre van bergen (zundert)
16-02-2018
10

ik ben in het verleden goed geholpen met een multi mode automaat van corolla ivm garantie. daarom is mijn beoordeling een 10.

Service
Joop Meijer (Roosendaal)
15-02-2018
8

Goede behandeling van de auto en met vertrouwen ga ik het komende jaar op weg tot aan de volgende servicebeurt.

Service
Anoniem
11-01-2018
9

Goede en snelle service en vakkundig het probleem opgelost.

Service
Rob Venema
10-01-2018
9

Van Dorst Roosendaal ervaar ik als een uitstekende dealer. De verkoopafdeling kenmerkt zich door enthousiaste medewerkers die altijd even tijd vrij maken voor je. De werkplaats ken ik verder niet goed omdat ik nog nooit een probleem met de auto of garage heb ervaren. Van Dorst Roosendaal is een mooi voorbeeld van hoe het ook kan. Van arrogante verkopers is hier geen sprake!

Verkoop
Anoniem
08-01-2018
9

Prima garage, altijd geweldig geholpen . Zeer vriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
28-12-2017
9

Zeer tevreden

Service
A.Krens (Roosendaal)
22-12-2017
9

Omdat ik tevreden ben

Service
M.N. van Beelen (Fijnaart)
21-12-2017
7

Goede service , vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
20-12-2017
9

tevreden

Service
Mevr. M. Broos (Roosendaal)
07-12-2017
10

Goede service en voorlichting. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Kundig en vriendelijk personeel.

Service
Geert van der Velden (Etten-Leur)
07-12-2017
9

Prima vestiging; fijne receptie. Servicegericht. Persoonlijk contact met vestgingsmanager ****. Duidelijke prijsopgave en uitleg werkzaamheden. Deskundige monteurs en balie medewerkers.

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Rijd in mijn 12e of 13e nieuwe Toyota heb ze allemaal vie eerst v.d. Abeelen en daarna v.Dorst gekocht dus dan is dit cijfer wel terecht en verdiend.

Service
Anoniem
04-12-2017
9

Vriendelijke medewerkers en goede uitstraling

Service
Marion I. Vermeulen (Roosendaal)
01-12-2017
10

Sommigen van het personeel van de garage en ik kennen elkaar al dik 3 decennia. Je blijft niet zo lang 'bij elkaar' wanneer er geen vertrouwen is in een faire behandeling van de auto, én van degene die 'm bestuurt.

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Goede service en voorzieningen voor klanten.

Service
Anoniem
22-11-2017
9

We zijn al vele jaren een tevreden klant.

Service
Anoniem
22-11-2017
8

Soepel verloop

Service
Anton du Pont (Oudenbosch)
15-11-2017
8

Klantvriendelijk, afspraak is afspraak.

Service
KEES rOMMENS (oUDENBOSCH)
08-11-2017
9

prima gesprek bij de balie , vriendelijkheid bij het terug geven van auto door monteur van de werlplaats, en goed gespesialiseerde rekening.

Service
van de klundert
03-11-2017
7

vriendelijk en goed geholpen

Service
Johan van Rijen (Oudenbosch)
01-11-2017
8

Bij van Dorst Roosendaal ben je verzekerd dat je een goede auto met een goede nazorg koopt.

Service
Anoniem
26-10-2017
8

Afspraken worden altijd correct nagekomen . Daar kun je altijd van op aan .

Service
Anoniem
25-10-2017
8

Ik ben op een prettige manier geholpen en kom de volgende service beurt gaarne terug.

Service
Anoniem
18-10-2017
7

Ik ben er ondertussen al tien jaar klant en nooit noemenswaardige problemen gehad. Een keer dat er na anderhalf jaar werd gezegt remschijven en blokken waren versleten. Maar ik wist dat het niet zo was want me zwager werkt als keuringsmeester en zei dat er niets aan de hand was. Daarna heb ik dit gezegd en na veel discussie is deze werkzaamheden niet uitgevoerd en heb de auto pas ingeleverd na 6 jaar en nog steeds met zelfde remschijven. Dat heeft me vertrouwen wel wat beschadigd. Ook nog een akkefietje met afgebroken bout onder garantie . Zeide toen dat ik ergens tegen had gezeten. Was niet waar en uiteindelijk vergoed gehad.

Service
Ine van Gils
18-10-2017
10

Klantvriendelijke ontvangst bij receptie. Voor af goede prijs opgave. Je voelt je er welkom!

Service
cor van oosterhout (roosendaal)
18-10-2017
8

goede service, alles zoals verwacht

Service
Anoniem
11-10-2017
8

Vriendelijk en behulpzaam bij het stellen van mijn vragen.

Service
Anoniem
04-10-2017
9

Van Dorst Roosendaal zorgt altijd voor een correcte af- en behandeling; niet alleen bij aanschaf van een (al dan niet nieuwe) auto, maar ook bij onderhoudsbeurten.

Service
EDDY tIMMERMAN (TILBURG)
04-10-2017
9

Klantvriendelijk personeel, schone en prettige wachtruimte. Geven goede uitleg wat ze aan de auto hebben gedaan en wat de vraagtekens zijn en vragen of deze nu of later opgelost moeten worden. Letten heel goed op het veiligheid aspect.

Verkoop
Anoniem
27-09-2017
9

Vriendelijke en professionele benadering

Verkoop
F.H.A. Polman (Roosendaal)
20-09-2017
8

Als je de zaak binnenkomt straalt het een en al vriendelijkheid uit. Wij hebben onze vaste verkoper en die heet ons altijd welkom. In een gemoedelijk sfeer word ons dan ingelicht over de wagen waar ons oog op is gevallen. Ook de man achter de balie is een en al vriendelijkheid en doet alles om als je een afspraak maakt voor een servicebeurt te kijken wat voor jou het handigst is. Kortom een zaak waar niet de zakelijkheid bovenaan staat maar waar je je nog als klant kunt voelen. Met een heerlijk bakje koffie.

Service
B (Woensdrecht)
20-09-2017
8

Goed maar wel prijzig

Service
Dhr Frans Martinet (Oudenbosch)
13-09-2017
9

Altijd correcte ontvangst, vlotte afwerking van de beurten, auto kan indienen nodig opgehaald worden.

Service
Anoniem
06-09-2017
8

Een 10 zou niets te verbeteren hebben

Service
Gijs Lieffering (Oudenbosch)
04-09-2017
8

Tevreden over de benadering en over het resultaat van de werkzaamheden aan de auto.

Verkoop
G. de Rozario
31-08-2017
9

Zeer tevreden ook bij de nodige onderhoudsbeurten

Service
Bennie Wirix (Sprundel)
30-08-2017
9

Vriendelijk, punctueel en goede service

Verkoop
H. Draaisma (Bergen op Zoom)
16-08-2017
10

Mooie schone zaak. Overzichtelijk. Vriendelijk personeel. Werd goed en professioneel geholpen.

Verkoop
Anoniem
09-08-2017
9

Klantvriendelijk en behulpzaam.De klant benaderen en behandelen als klant, niet als nummer.Goede en snelle service.Nakomen van afspraken.

Verkoop
patrick (roosendaal)
09-08-2017
9

Zeer vriendelijk personeel - ook na de 15e vraag. Kwam met een lekke band, ging enkele weken later met een nieuwe Rav4 naar huis.

Service
Anoniem
02-08-2017
9

Tot nu toe is mijn ervaring met Toyota van Dorst Roosendaal heel goed. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en bekwaam. ook kan er altijd wel op vrij korte termijn een afspraak gemaakt worden. Een klein puntje wat ik iets minder vind is dat ik de kosten van de bandenopslag wat hoog vind.(met zomer/winterbanden)Verder erg tevreden.

Service
Anoniem
31-07-2017
0

Slechte garage! Ben verkeerd voorgelicht over het onderhoud dat gepleegd moest worden. Na een second opinion bij een andere garage bleek dat slechts 60% van de door Toyota van Dorst voorgestelde onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moesten worden. En zelfs hierbij was nog twijfel of dit echt wel noodzakelijk was. Na jarenlang een trouwe klant te zijn geweest ben ik diep teleurgesteld in deze garage. In ieder geval nu één klant minder voor deze garage. Jammer...

Verkoop
F.van roessel
31-07-2017
10

Uitstekend geholpen

Verkoop
Anoniem
24-07-2017
9

Goed geholpen, rustig de tijd voor me genomen

Service
Anoniem
24-07-2017
10

Met onze beide Toyota's zijn mijn vrouw en inmiddels tien jaar klant zonder enige klacht over de auto, de service en de afhandeling.

Service
Anoniem
24-07-2017
10

Deze dealer straalt vertrouwen uit. Personeel receptie, werkplaats en verkoop is vakbekwaam en dringt niets op. Geven goed en eerlijk advies.

Service
Anoniem
17-07-2017
8

Tevreden over service

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
10

Vriendelijke en vakbekwame medewerkers.

Verkoop
Anoniem
12-07-2017
10

Over deze Toyota dealer - Van Dorst Roosendaal B.V. ben ik zeer tevreden.

Service
Hr G Buijs (Wouw)
05-07-2017
9

Prima garage.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

correcte en goede afhandeling van de service- goede en vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
30-06-2017
8

Zijn zeer tevreden over uitvoering van de werkzaamheden.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

Werkzaamheden overeenkomstig afspraak uitgevoerd, toelichting gekregen en toestemming gevraagd op eventueel extra uit te voeren werkzaamheden.
Uitstekende wachtruimte en voorkomende mensen bij de receptie.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Zowel bij ondehoudsbeurten, APK keuringen als bij voorkomende calamiteiten word je altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan en de werkzaamheden worden snel en vakkundig uitgevoerd. Hier wordt met de klant meegedacht!!

Service
joop koevoets (roosendaal)
30-06-2017
8

prima garage ik zeg alleen de nacontrole moet beter

Verkoop
P.van Dorst
30-06-2017
7

Wij werden goed geholpen

Verkoop
Diederik van Hees (Roosendaal)
20-06-2017
10

goede regelmatige updates van het proces. niet opdringerig.

Service
M.w.c.m. Bogers (Roosendaal)
20-06-2017
8

Goede service.

Verkoop
Anoniem
16-06-2017
10

Betrouwbaar automerk, vriendelijke en correcte behandeling. Wij zijn erg tevreden.

Service
Anoniem
31-05-2017
9

Alles correct en onderhoud goed uitgevoerd ??

Service
Anoniem
31-05-2017
9

Wij zijn zeer tevreden.

Service
J.Ermen (Rucphen)
31-05-2017
10

Het is alsof je thuis komt bij je beste vrienden.

Service
Anoniem
31-05-2017
9

Fijne communicatie, alles was zeer duidelijk uitgelegd. Men komt na in wat men vraagt.

Verkoop
Anoniem
31-05-2017
10

Fijne dealer, zeer klantvriendelijk en een goede service.

Service
T van Stevendaal (Oudenbosch)
31-05-2017
10

Alles netjes en goed geregeld

Service
Dhr. D. van Hoogstraten (Roosendaal)
31-05-2017
10

zijn zeer vriendelijk en de service is uitstekend

Service
Anne-Marie (Roosendaal)
24-05-2017
9

De medewerkers bij Toyota van Dorst zijn stuk voor stuk altijd even vriendelijk en behulpzaam.
Is er een probleem dan wordt er altijd op een correcte manier naar een oplossing gezocht.

Verkoop
Otto Gorseman (Roosendaal)
17-05-2017
10

Zeer goede en vriendelijke service en benadering, meedenkend en bij afhalen van de auto werd er werkelijk een feestelijke gebeurtenis van gemaakt (auto feestelijk ingepakt, flesje wijn en een volle tank brandstof).

Service
Toine Jongenelen (Roosendaal)
15-05-2017
10

Zeer goede service. Klant vriendelijk.

Service
Fam van de Klundert (Kruisland)
11-05-2017
8

Correcte afhandeling van de gemaakte afspraken

Verkoop
RPJ.Roos (Kruisland)
10-05-2017
10

Een super goede service men denkt mee met de klant

Verkoop
Elisabeth G. Raat (Roosendaal #)
04-05-2017
10

Ik ben al jaren heel tevreden en blij met Van Dorst Roosendaal. Mijn Aygo en mijn hond Macy vullen mijn leven. Ik ben al 78 jaar
oud en ik rij al zestig jaar auto (in 5 landen gewoond) Ik hoop nog lang met deze fantastische auto te blijven rijden!

Service
Jan Buckens (Oud Gastel)
03-05-2017
9

Ik had totaal geen prijsopgave.
Als ze er een kwartiertje aan bezig zijn vraag ik of dat ik de garage in mag en vraag ik aan de monteur of dat er zijn eerste indruk grote kosten zijn.
Elk jaar onderhoud en apk
Als hij klaar is vraag ik altijd of er grote kosten verwacht worden binnen een jaar.

Verkoop
Celine van H
26-04-2017
10

Vriendelijke service, snel handelen, bereikbaar/benaderbaar, lekkere taart :)

Service
Erich Putman (Rucphen)
26-04-2017
9

Ik wordt altijd netjes te woord gestaan. Ik ben tevreden over de manier waarop ik geholpen wordt.

Verkoop
Anoniem
26-04-2017
10

Goede service!

Verkoop
Cor Colsters (Roosendaal)
19-04-2017
10

Super tevreden over de behandeling en verdere begeleiding bij het verloop van onze aankoop.

Service
Mevr. Broos (Roosendaal)
13-04-2017
10

Netjes en correct te woord gestaan, prima service en kundig personeel.

Service
Anoniem
12-04-2017
8

De tevredenheid.

Service
Hans de Bruijn (Roosendaal)
30-03-2017
6

in 1,5 jaar tijd tot 2x een nieuwe remklauw gemonteerd. Zeer gevaarlijke situatie als je dit mee maakt op de weg.
Ondanks dat de vorige remklauw pas 1,5 jaar geleden geheel is vervangen na 1,5 jaar GEEN GARANTIE wat weer een flinke postenpost is.

Service
Anoniem
30-03-2017
8

Het zijn vriendelijke mensen

Service
Frida Musters (Dinteloord)
29-03-2017
10

Alles is correct

Verkoop
E.Erkelens (Bergen op Zoom)
23-03-2017
10

Werd goed geholpen zonder dat ik het gevoel had dat ik die auto moest kopen onder genot van bakje koffie werd alles uitgelegd wat de mogelijkheden waren tevens werd een proefrit aangeboden om te kijken of het echt wel was wat ik er van verwachtte terwijl de verkoper keek wat hij voor ons kon betekenen wat betreft de prijs.Ook bij het ophalen een verrassing zoals de auto daar stond.

Service
Piet Nieuwkoop (Roosendaal)
23-03-2017
9

omdat dit bedrijf keurig werk verricht, naar volle tevredenheid en dat is al zolang als ik daar kom.

Service
Krijnen H.C.M.
17-03-2017
10

Om dat wij tevreden zijn.

Verkoop
Anoniem
17-03-2017
10

Altijd goede service.

Verkoop
Anoniem
16-03-2017
10

Goede service

Service
Anoniem
16-03-2017
9

Zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
10-03-2017
10

vriendelijk, deskundig, bereid de tijd te nemen

Verkoop
Elise (Dinteloord)
08-03-2017
9

Hele goeie dealer, geven eerlijk advies. Vriendelijk en helpen overal mee. Bij een nieuwe gekochte auto wordt hij leuk ingepakt aangeboden en uitgebreid alles doorgenomen. Naderhand wordt er ook nog gebeld over hoe de auto bevalt. Kortom niets op aan te merken!

Verkoop
Ajm van ostaijen (Roosendaal )
01-03-2017
10

Ze helpen je heel Goed goede uitleg gekregen vanaf begin af aan

Verkoop
Anoniem
01-03-2017
9

het is duidelijk en overzichtelijk

Service
Anoniem
22-02-2017
9

Toyota Roosendaal doet wat ze belooft. Ze leveren goede service en kwaliteit. Dik tevreden.

Service
Henk Nijssen (Roosendaal)
22-02-2017
8

Ben zeer tevreden over de verleende service

Verkoop
H.Meeuwisse (Roosendaal )
22-02-2017
10

je word altijd op een nette manier te woord gestaan en ze nemen alle tijd voor je .
verder is het heerlijk om in een Toyota te rijden .

Service
Peter Gijssel
22-02-2017
9

Fijne garage met vriendelijke medewerkers en een prima service,kortom ik ben een tevreden klant

Verkoop
Anoniem
22-02-2017
8

omdat dit de eerste keer is dat wij daar een auto kochten weten we nog niet hoe het verder zal verlopen

Service
Anoniem
21-02-2017
9

Vriendelijke receptie en prima omderhoud

Service
Anoniem
21-02-2017
10

super service

Service
Anoniem
20-02-2017
10

Ze doen wat afgesproken is en leggen ook alles goed uit

Verkoop
Ronald Kaijser (Nieuw-namen)
15-02-2017
10

Heel vriendelijk,en een mooie aflevering van mijn nieuwe Toyota C HR. Het is een top team in Roosendaal

Service
Anoniem
15-02-2017
10

Zeer vriendelijk en gastvrij

Verkoop
Dhr. Herman Hegge (Oudenbosch)
28-12-2016
9

Gewoon een goede garage en dealer, no nonsence.

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
9

goede service , zeer bekwame monteurs, receptie en verkopers .
Alles kan niets is te veel en wordt er altijd zeer goed geholpen.

Service
juliette van staaij (roosendaal)
01-12-2016
8

ik ben tevreden met auto en altijd vriendelijk geholpen

Service
dhr. P.J. Bons (Hoeven)
10-11-2016
9

Ik rijd al sinds 2010 twee Toyota's van deze dealer. Altijd vakkundig en betrouwbaar geholpen. Het is gemakkelijk om zelf je afspraken voor onderhoud te plannen via de website.

Service
Sjaak Krombeen (Bergen op Zoom)
25-10-2016
9

het persoonlijke contact en de kennis van zake van de medewerkers , was n 10 ook niet uitgesloten !

Service
Anoniem
24-10-2016
9

Goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
10-10-2016
9

Ik werd altijd correct en netjes geholpen

Service
Ben Spijker (Woensdrecht)
05-10-2016
8

Is goed

Service
Mevr. Broos (Roosendaal)
22-09-2016
10

Prima service. Zij helpen snel en keurig. Komen de gemaakte afspraken na.

Service
rommens (Oudenbosch)
14-09-2016
9

snelle en accurate en vriendelijke bediening en goede uitvoering van de werzaamheden

Service
Ellen Putker (St. Willebrord)
30-08-2016
9

Er was tijdens de APK en onderhoudsbeurt een ongelukje met de auto gebeurd waardoor veel schade aan de auto.
Dat is mij eerlijk verteld en alles is naar volle tevredenheid opgelost. Hij blinkt weer als een nieuwe.Niets meer te zien van de schade. Super service.

Service
J.v.Zitteren (Roosendaal)
17-08-2016
9

Goede ontvangst en persoonlijke benadering. Men neemt ruim de tijd voor je vragen en wensen.

Service
Hans de Bruijn (Roosendaal)
15-08-2016
6

Bij ophalen van de auto naar mijn idee de afleverbeurt à € 600,= niet of slecht uitgevoerd. Achteraf te veel mankementen en te vaak terug naar de garage. Daarna nog niet alles naar tevredenheid opgelost. Na de eerste kleine beurt was het laatste euvel WEL ineens verholpen.

Service
A. R. Akgul (Roosendaal )
04-08-2016
6

Inhoudelijk hebben ze mij niet op hoogte gehouden van de onderhoud werkzaamheden. Ik heb dit van mijn leas maatschappij ontvangen.

Service
piet de wild (Oudenbosch)
13-07-2016
9

gewoon goed!!!!

Verkoop
Anoniem
08-07-2016
9

Nette showroom en service. Mijn verkoper was open en eerlijk en nam de tijd voor ons.

Service
Anoniem
08-07-2016
10

In vergelijking met andere dealers waar mijn auto voorheen in onderhoud was wordt hier wel gedaan wat er gevraagd wordt. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Bij eventuele onverwachte zaken wordt ik netjes geinformeerd.

Verkoop
A.P.M.(Noud) Boumans (Roosendaal)
06-07-2016
10

Het totale proces van het eerste contact tot en met de aflevering heb ik ervaren als positief. De personen die ik gezien heb en gesproken waren vriendelijk, behulpzaam, deskundig,enz.enz. Daarnaast was de omgeving uitnodigend om je te oriënteren op de diverse modellen. Het zitje met koffie, fruit, enz,enz.voor het wachten is een gouden vondst!!!! Je hoeft je als klant echt niet te vervelen.

Verkoop
C. Schot (Roosendaal )
04-07-2016
10

vriendelijke ontvangst en duidelijke afspraken gemaakt over de koop en inruil van de auto's.

Service
Anoniem
29-06-2016
8

Geef goede adviezen

Service
van meer (sint willebrord)
29-06-2016
10

prima service

Service
Anoniem
29-06-2016
10

Service en werkwijze zijn zeer goed

Service
Anoniem
22-06-2016
9

Omdat we er prima behandeld zijn

Service
Jan Ermen (Rucphen)
22-06-2016
9

Heldere en duidelijke uitleg van alle vragen

Service
Anoniem
20-06-2016
9

Goede en vlotte en deskundige service, klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
14-06-2016
9

Service en aandacht

Service
René Penning (Hoogerheide)
08-06-2016
9

Goede service en vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg over de kosten. Je mag mee kijken in de werkplaats .

Service
Anoniem
08-06-2016
7

tevreden en good contact

Verkoop
Roeland van de Velde (Roosendaal)
08-06-2016
9

Bij deze dealer wordt je gastvrij ontvangen en deskundig geholpen. Ik kom er graag.

Service
a.j.j.Antes (Fijnaart)
08-06-2016
10

naar alle tevreeden hijd

Service
Mevr. Maas de Kok (Roosendaal)
07-06-2016
9

Ik werd netjes te woord gestaan alleen de leenfiets mocht worden vervangen

Service
M Jaspers (Roosendaal)
02-06-2016
8

Zeer klantvriendelijke medewerkers. Er wordt meegedacht en de prijs/kwaliteit verhouding van de auto en de uitgevoerde werkzaamheden vind ik super.

Verkoop
Anneke Lips (Roosendaal)
02-06-2016
10

Klantvriendelijk, te zake kundig, uitvoerige informatie over de mogelijkheden van de nieuwe auto.
Toen ik de Toyota Yaris Hybrid kwam ophalen was hij mooi ingepakt, stond er een bord bij met mijn naam, en kreeg ik nog een lekkere vlaai.
Heel speciaal en verrassend.
Geheel bij deze feestelijke gebeurtenis passend.

Verkoop
Joke Dircken (Roosendaal)
02-06-2016
9

Ik wordt altijd heel goed geholpen en ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
01-06-2016
9

goede dealer

Service
Anoniem
01-06-2016
10

prima service, nette bediening

Service
Anoniem
01-06-2016
7

Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Prijzen voor onderdelen erg hoog. Uiteindelijk heb ik de benodigde onderdelen zelf geregeld en de montage door de dealer laten doen.

Service
Piet de Lange (Fijnaart)
25-05-2016
8

Uitstekende behandeling.

Verkoop
Dhr. A. Schouwenaars (Roosendaal)
19-05-2016
10

Wij zijn vriendelijk ontvangen en uiterst adequaat geholpen. Er werd geluisterd naar onze wensen en aan de hand daarvan gezocht naar de meest passende optie voor onze situatie. We zijn erg tevreden over de manier waarop wij van begin tot eind zijn begeleid bij de aanschaf van onze nieuwe auto en zijn gelukkig met het resultaat.

Service
Anoniem
11-05-2016
8

betrouwbaar adres voor betrouwbare automobielen; vriendelijke behandeling door zowel balie service en onderdelen medewerkers alsook door verkoop medewerkers.
Ben al sinds 2000 klant bij Van Dorst.

Verkoop
Rene. Renkels (Roosendaal)
11-05-2016
10

Omdat wij altijd zowel bij aankoop als in de werkplaats fijn behandeld worden.
Vriendelijk en kundig

Service
Willem Houtman (Roosendaal)
29-04-2016
10

Goede service

Service
Krijnen H.C.M. (Noordhoek)
20-04-2016
9

Om dat er goed werk geleverd woord
Een min puntje is de hoedenplank die past niet

Service
Anoniem
20-04-2016
8

Prima service.

Service
frans mol (roosendaal)
20-04-2016
10

Ik ben heel tevreden met de service.
Ook toen min auto beschadigt was, ben ik fantastisch geholpen.

Service
Peter Bons (Hoeven)
14-04-2016
8

Goede service, zeer betrouwbaar, goede afspraken, goed vakmanschap.

Verkoop
Eric de Keiser (Roosendaal )
13-04-2016
10

De betrokkenheid en de uitermate vriendelijke sfeer die het gehele bedrijf uitstraalt . " het is net alsof je thuis komt !"

Service
G. Romijn (Roosendaal)
13-04-2016
9

Goede en betrouwbare garage

Service
Anton du Pont (Oudenbosch)
08-04-2016
9

Betrouwbaar en goede service

Service
Dhr. R.A Maltha (Voorburg)
31-03-2016
10

Goede afspraakregeling en een professionele en vakkundige afhandeling van het onderhoud aan ons voertuig.

Service
Piet Nieuwkoop (Roosendaal)
31-03-2016
10

prima garage en heel netjes

Verkoop
Ringeling (Schiedam)
30-03-2016
10

Vriendelijk personeel top service !

Service
Jan Weterings (Wouwse Plantage)
30-03-2016
10

Altijd vriendelijke, netjes geklede medewerkers staan je op een duidelijke wijze te woord.
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Service
Anoniem
30-03-2016
9

Afspraken worden nagekomen. Hierop valt niets aan te merken.

Verkoop
pgjm loos (kruisland)
30-03-2016
9

ik ben goed op de hoogte gehouden tijdens het hele proces vanaf de aankoop

Verkoop
Mevr. G. Jongenelis (Etten-Leur)
29-03-2016
10

Klantvriendelijk en correct, snelle service

Service
I. de Jong (Rotterdam)
23-03-2016
10

Ik kom hier al sinds de jaren '90 toen mijn moeder haar Toyota hier in onderhoud had (dan gingen we winkelen terwijl de auto een beurt kreeg) en nu zelf, sinds ik haar Aygo na haar overlijden heb overgenomen. Wij kwamen/komen voor onderhoud dus speciaal uit Rotterdam. Waarom?
Altijd vriendelijke medewerkers, prima kwaliteit wat betreft garagewerkzaamheden en duidelijkheid over de kosten van de beurt en eventuele extra reparaties (inclusief tussentijdse informatie over extra kosten, dan word er altijd even gebeld om af te stemmen wat de wensen zijn).
En ik word ook nog eens met de auto naar het centrum gebracht en weer opgehaald terwijl de auto een beurt krijgt. Alsof ik een privé chauffeur heb :-) Service met een hoofdletter dus!
Ik zie daarom geen enkele aanleiding om naar een dealer/garage dichter in de buurt te gaan.

Verkoop
Kevin van Dongen (Roosendaal)
21-03-2016
10

ben perfect behandeld

Service
P.M.M. Hoevenaars (Sint Willebrord)
16-03-2016
10

Wordt altijd zeer snel geholpen, en super vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
09-03-2016
8

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
29-02-2016
9

Men denkt met je mee, servicegericht als altijd.

Service
Wim Dikkers (Roosendaal)
25-02-2016
10

Al tientallen jaren beantwoordt deze dealer het gestelde vertrouwen met een goede respons en prima service.

Service
Tonny van Stevendaal (Oudenbosch)
24-02-2016
8

is goed

Service
Anoniem
24-02-2016
10

Als klant wordt je op een vriendelijke manier te woord gestaan; eventuele reparaties e.d. worden snel en bekwaam uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
24-02-2016
10

Goed advies. Niet opdringerig.

Verkoop
FS Weima (Steenbergen)
19-02-2016
10

Snelle service, prijs kwalitiet, men is zeer vriendelijk!

Verkoop
Anoniem
17-02-2016
10

De aandacht die je krijgt, de vriendelijkheid en het familiare gevoel, dat maakt dat je voelt dat de klant koning is hier.

Service
Joop Meijer (Roosendaal)
17-02-2016
8

Deze dealer is bijzonder klantvriendelijk en geeft een duidelijke uitleg bij de gemaakte werkzaamheden.

Service
Anoniem
10-02-2016
8

Zo ik uw al vermelden is dit een eind cijfer een mooi punt om trots te zijn, Ik heb het gevoel als het beter moet dan gaan er fouten gemaakt worden,En dat moeten we niet hebben,We zijn mensen en geen machine!!!!

Service
zwagers (sint willebrord)
03-02-2016
10

Leuke mensen en goede service.

Verkoop
Gerard Franken (Roosendaal)
25-01-2016
9

Men is zeer klantvriendelijk en men is altijd bereid om de tijd voor je te nemen. Kleine reparatie worden snel en vakkundig geregeld terwijl je wacht.

Service
Anoniem
20-01-2016
10

Heel correct en zorgvuldig geholpen, echt een top dealer!

Service
Helene van Overveld (Roosendaal)
20-01-2016
8

Goede zaak, met goede service

Service
Dhr E de Keiser
20-01-2016
10

Een 10 voor Toyota van Dorst .De Brabantse gastvrijheid en betrokkenheid maken van een bezoek een uitje !

Service
Rini van den Bogaard (Roosendaal)
13-01-2016
9

Goede service.

Service
Emmy van de Velde (Nispen)
06-01-2016
9

Goede service, klantvriendelijk, alles wordt goed doorgesproken en prima uitgelegd. Ze doen geen onnodige handelingen. En de wachtruimte is prima ingericht om daar zelfs voor de grote beurt van je auto te wachten.

Service
Dhr. L. Aerts (Roosendaal)
04-01-2016
9

Juist en eerlijk advies vanaf de aankoop en de jaren erna bij het onderhoud.

Service
I. Mangelaars (Huijbergen)
30-12-2015
10

Perfecte service. Vriendelijke medewerkers, die alle tijd voor je hebben en erg behulpzaam zijn. Erg gezellig, tijd voor een grap en een grol. Auto's (2 st) worden al jaren goed onderhouden. Prijs / kwaliteit prima in orde. Wij zijn erg tevreden met deze betrouwbare dealer!

Service
Anoniem
30-12-2015
8

Al meer dan 40 jaar Toyota rijder en nog NOOIT echte problemen gehad.

Service
A.Krens (Roosendaal)
09-12-2015
9

Heb geen prijsopgave gevraagd voor een beurt,kunnen ze nooit precies zeggen.
wel prijsopgave van de spiegel gehad

Service
Anoniem
02-12-2015
9

Alle is naar wens verlopen

Service
Dhr A.J.G.de Clercq (Roosendaal)
02-12-2015
10

Ik ben uiterst tevreden inzake afspraken,uit te voeren en uitgevoerde reparaties,vriendelijkheid van personeel,prijsstelling.

Service
Anoniem
02-12-2015
9

Prima service en goede afspraken, zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Receptie weet, wat er afgesproken is, de werklijst ligt klaar.

Service
chris van peer (hoeven)
02-12-2015
10

Goed gezellig personeel
goede service houden je op de hoogte
niet opdringerig

Service
Anoniem
30-11-2015
9

Tevreden over uitgevoerde werkzaamheden

Service
henk van wijncoop (papendrecht)
26-11-2015
9

service vakkundig en vriendelijk

Service
Anoniem
26-11-2015
10

Zeer klant vriendelijk. Goede uitleg. Schone auto. Prijs opgave komt overeen met de reparatie.
Heldere uitleg aan de telefoon.

Service
jpl van Staay (Roosendaal)
23-11-2015
9

Ik ben gewoon heel tevreden demanier waar je op geholpen word ja ik ben heel tevreden

Service
Anoniem
23-11-2015
8

is verdiend

Verkoop
Ans Wildhagen (Etten-Leur)
18-11-2015
9

Vanwege de goede service en klantvriendelijkheid

Verkoop
Adrie van meer heeren ( St willebrord)
18-11-2015
10

Alles was uitstekend vriendelijk behulpzaam gewoon perfect

Service
Mevrouw Marion I. Vermeulen (Roosendaal)
11-11-2015
9

Sommige van de personeelsleden ken ik (en zij mij) al zo'n dertig jaar; de man van de receptie was vroeger dé monteur; het is een prima kerel die mij altijd (zo voel ik dat) fair heeft behandeld en geïnformeerd. Ik voel mij op mijn gemak - en op de goede plaats.

Service
Ineke van Dongen (Roosendaal)
11-11-2015
8

Ik ben tevreden over de service van Toyota, vriendelijk personeel en afspraken worden nagekomen

Service
Anoniem
11-11-2015
8

betrouwbare garage

Service
Daphne (Zuid-Beijerland)
11-11-2015
8

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
05-11-2015
9

Goede ontvangst, duidelijke uitleg wat er ging gebeuren, goede koffie en alles binnen afgesproken tijd.

Service
Gerard Franken (Roosendaal)
05-11-2015
9

De mensen zijn zeer klantvriendelijk en denken mee met de klant

Service
H.Houthuijsen (Oudenbosch)
28-10-2015
8

Technisch ervaren, Correct in afspraken en alles op tijd. Auto rijdt na beurt nog steeds perfect. Geen onvolkomenheden opgemerkt.

Service
Ch van der velden van de pas (Oud gastel)
28-10-2015
10

Goede snelle en vriendelijke service , toppie

Service
Pascale Steunenberg (Breda)
28-10-2015
10

Ik ben helemaal tevreden, keurig geholpen, goede service, duidelijke afspraken.

Service
Anja Thompson (Rucphen)
21-10-2015
10

Ik heb een nieue Toyota gekocht

Verkoop
Dhr. G Buijs (Wouw)
15-10-2015
9

Uitstekende service bij aflevering en vooral bij nazorg. Dit verdient een groot compliment.

Verkoop
Anoniem
14-10-2015
10

het een goed en klantvriendelijk bedrijf

Service
A.Laan-Stoetman (Oudenbosch)
12-10-2015
8


Als ik vroeger een 8 kreeg voor een proefwerk was ik enorm tevreden en dat is voor deze
waardering idem dito.

Service
H. E. Mangelaars (Huijbergen)
12-10-2015
10

Altijd super vriendelijk en behulpzaam. Betrouwbare mensen. Auto was weer tip top in orde. Tot de volgende keer :-)

Service
Chr.Tiberius (Roosendaal)
30-09-2015
9

Wij zijn zeer tevreden over ons garage bezoek .
Het medewerkers zijn vriendelijk , attent , en correct wat betreft de ontvangst ,afspraken en reperatie .
Je kunt er van op aan

Verkoop
Ger van Alphen (Fijnaart)
30-09-2015
10

De uitstekende begeleiding in voor en na traject betreffende de aflevering van deze nieuwe Auris ts sport

Service
Mevr. J.W. Berndsen-Soesman (Roosendaal)
28-09-2015
10

Ik ben al jaren klant daar en wordt altijd prima geholpen.

Verkoop
Anoniem
24-09-2015
10

Ten alle tijden op de juiste manier te woord gestaan en geholpen!

Service
eddy timmerman (tilburg)
23-09-2015
8

Ben pas één jaar klant, kan nog niet alles overzien/beoordelen, daarom een 8.

Verkoop
Anoniem
23-09-2015
9

Prima service, fijne gesprekspartner.

Service
Anoniem
23-09-2015
10

Goed en vriendelijk personeel

Service
de heer M. Taks (Rucphen)
23-09-2015
8

goede service en advies

Service
Anoniem
11-09-2015
8

Het is een goede dealer omdat zij vooraf correct informeren over de kosten en omdat zij keurig werken

Verkoop
Anoniem
11-09-2015
10

prettig geholpen, alles is goed uitgelegd

Verkoop
Anoniem
11-09-2015
10

Eerlijk, vakkundig, duidelijk en prettig in de omgang.

Verkoop
Anoniem
11-09-2015
10

Goed bedrijf doen wat ze beloven. zijn goed geholpen door de verkoper ****.
hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen. (we zijn de jongste niet meer vandaar)

Service
Gijs Lieffering (Oudenbosch)
11-09-2015
8

Ik heb heel goede ervaringen zowel wat betreft de koop van de auto als wat betreft het onderhoud.

Service
Romijn G.W (Roosendaal)
27-08-2015
9

Geen commentaar. Gewoon goed

Verkoop
Ben Seleski (Sprundel)
26-08-2015
9

een excellente en betrouwbare dealer met zeer deskundig en klantvriendelijk personeel.
Aan te bevelen!

Service
p.de wild (Oudenbosch)
19-08-2015
10

zeer goede servie

Service
Anoniem
17-08-2015
9

correcte behandeling, adequate reparatie indien nodig,

Verkoop
Anoniem
17-08-2015
10

Ik word altijd erg goed geholpen bij deze dealer. Men staat altijd voor ons klaar en verleent goede service. Ook de mensen van de werkplaats verrichten goed werk

Service
Anoniem
17-08-2015
6

Airconditioning zou niet werken volgens dealer, maar dit bleek niet zo te zijn.
Prijsverschil met vergelijkbare Bovag garages erg groot (lees duur).
Service is goed.

Service
René Elsten (Rucphen)
04-08-2015
9

goede eerlijke service, redelijke prijzen

Service
M.G.M Knappers (Roosendaal)
29-07-2015
10

Snelle vlotte bediening

Verkoop
Jac. Hendrikse (Roosendaal)
22-07-2015
10

Ik heb een bijzonder prettige ervaring met de aankoop en begeleiding bij de aanschaf van mijn Toyota Auris. Zowel verkoop/ baliemedewerkers en monteurs hebben een zeer goede indruk gemaakt op mij.

Service
Dhr. Roos (Roosendaal)
22-07-2015
10

Een uitstekende, eerlijke en klantgerichte dealer. Ik ben nooit voor verrassingen komen te staan bij deze garage. De service is altijd snel en de adviezen zijn uitstekend. Een echte aanrader voor degenen die een betrouwbare dealer en efficiënte onderhoudsgarage zoeken!

Service
P Pieters (Huijbergen)
22-07-2015
9

Kwaliteit en service zoals gewenst

Verkoop
Sal Levisson (Dordrecht)
15-07-2015
10

Zoals steeds een uitmuntende begeleiding en service

Verkoop
Ron Vooghden (Roosendaal)
08-07-2015
9

De communicatie over aflevering van auto was duidelijk en correct. Het halen van de auto was een feestje, allereerst staat er een bord met je naam waarop je welkom wordt geheten. Daarna onder het genot van een kopje koffie worden de administratieve handelingen afgehandeld. In je ooghoek zie je je aanwinst staan nog gehuld onder een doek met een enorme strik. Dan is het zover samen met de verkoper ontdoe je je nieuwe auto van het eerder genoemde doek. Een leuk moment je ziet je auto beetje bij beetje te voorschijn komen helemaal Top. De verkoper neemt daarna alle tijd je wegwijs te maken met je nieuwe aanwinst. Al bij al een leuke ervaring en wat zeker zo belangrijk is de auto rijd SUPER!!

Service
Anoniem
08-07-2015
9

uitstekende bediening en service, denken met je mee

Service
Hr R.O. Penning (Hoogerheide )
08-07-2015
10

Goede service. Reparatie wordt goed uitgevoerd en je mag mee kijken in de werkplaats. Gezellige wachtruimte.

Verkoop
peter van Hassel (Roosendaal)
08-07-2015
10

naar alle tevredenheid geholpen door verkoper

Service
Anoniem
08-07-2015
9

Vriendelijk, duidelijk, behulpzaam

Service
Anoniem
08-07-2015
8

je wordt er professioneel en correct geholpen

Service
pea suijkerbuijk (roosendaal)
08-07-2015
7

vind ik reeel

Service
Anoniem
08-07-2015
10

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Willem van Kuijk (Zundert)
08-07-2015
10

Ik heb gewoonweg geen op cq aanmekingen,ik ben gewoon tevreden.

Verkoop
Anoniem
08-07-2015
10

afspraken maken voor onderhoud, altijd goed geregeld en niks is te veel gevraagd er is altijd wel een oplossing of die vinden ze wel in dien nodig

Service
Will Graste (Roosendaal)
25-06-2015
10

Klant vriendelijk goede service je wordt er als mens behandeld en niet als nummer.

Service
C. van den Eijnden (Roosendaal)
24-06-2015
10

Ik ben steeds keurig geholpen op de tijd die mij het beste paste. Als er extra kosten dreigden, werd daar tevoren overleg over gevoerd. Ook denkt men mee bij de aanschaf van een andere auto - nieuw of occasion - en of de verzekering nog steeds all risk moet zijn , of minder.
Zelfs op melige opmerkingen wordt aangepast gereageerd: bij de laatste beurt werd gevraagd of er nog bijzonderheden waren, waarop ik een beetje flauw antwoordde dat er een grote vogelpoep op zat. Ook deze was keurig verwijderd!

Service
L. Somers Vekemans (Roosendaal)
24-06-2015
10

Iedereen vriendelijk en attent.

Service
A.J.J. Antes (Fijnaart wielerstraat 34 4793da)
24-06-2015
10

ik ben al jaren tevreden over deze dealer nog nooit problemen gehad en dat wouw ik zo houden

Service
Anoniem
17-06-2015
10

In alle opzichten ben ik zeer tevreden

Service
A.Salome (Roosendaal)
17-06-2015
10

De medewerkers van zowel monteur tot balie zijn klantgericht en zorgen voor adequate voorlichting en perfect onderhoud of reparatie. Denken mee indien dit kosten kan besparen. Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding en indien nodig is de Toyota pechhulp een grote meerwaarde. Dat zijn dan weer de voordelen door preventief onderhoud in deze garage te laten verrichten.
Alternatief vervoer indien de auto voor onderhoud gaat is op voorhand geregeld. T'ja wat wil je nog meer.

Verkoop
frans mol (roosendaal)
17-06-2015
10

Vriendelijke ontvangst met koffie. goed advies. goede uitleg. levering als kadootje verpakt heb ik ook nog nooit meegemaakt. fantasties.

Service
Dhr.Kraan (Gouda)
17-06-2015
7

Het technische onderhoud word zeer goed uitgevoerd. Schade niet naar behoren afgewerkt en geen garantie op spuitwerk, blanke lak laat los na overspuiten.

Service
Bert Mathijssen (Roosendaal)
17-06-2015
8

Goede service, vriendelijk personeel. Iets te duur dat is het enige.

Verkoop
C P Scholten (Tilburg)
17-06-2015
10

zeer tevreden prettig geholpen niet van plan te kopen toch gedaan

Service
Anoniem
17-06-2015
8

Klantvriendelijk en duidelijk in uitleg over service beurten

Service
Anoniem
17-06-2015
9

brabantse gemoedelijkheid

Service
Goossens (Roosendaal)
03-06-2015
9

Een goede dealer vriendelijk en behulpzaam

Verkoop
Anoniem
03-06-2015
10

Prima ervaringen gedurende inmiddels een groot aantal jaren. Betrouwbare dealer (net als de auto's)

Service
j-c koevoets (roosendaal)
03-06-2015
9

er is in roosendaal geen betere

Service
Anoniem
01-06-2015
8

een 8 staat voor goed. je kunt niet altijd tienen blijven geven

Service
Anoniem
27-05-2015
10

Een vakkundig bedrijf, waar u vriendelijk en zakelijk wordt ontvangen en geholpen

Service
Anoniem
27-05-2015
9

De servies was zeer goed.
De afhandeling met de garantie was zeer goed.

Verkoop
dhr.J.Sanne (St.Willebrord.)
20-05-2015
9

goed ontvangen en netjes alles uitgelegd .

Verkoop
Anoniem
20-05-2015
9

De uitleg die ik gekregen was goed

Service
Riet van Oosterbosch-Braspenning (Roosendaal)
20-05-2015
10

door verkoper eerlijk behandeld en heeft volledige info gegeven. Klass!!

Service
Pieter Fenijn (Dordrecht)
18-05-2015
9

Omdat ik vanaf het eerste bezoek in de showroom tot en met de koop van een nieuwe auto en de eerste service beurt heel tevreden ben over de gegeven service en de klantvriendelijke behandeling van zowel de receptioniste, de verkoper en de monteur. Alle personen hebben ( of nemen ) de tijd, geduld en respect voor de klant.

Verkoop
Elscot G (Simonshaven)
18-05-2015
10

het komt toch een beetje op het zelfdeneer niet drammen klant in waarde latenvinden wij belangrijk

Service
E.J. Sax (Roosendaal)
13-05-2015
10

Snel, goed, vriendelijk en info vooraf over kosten en tijden. Het klopt gewoon!

Service
Anoniem
29-04-2015
9

Een 9 is een mooi cijfer

Service
Anoniem
29-04-2015
8

omdat alles correct is uitgevoerd

Service
Gerrit Nefs (Breda)
29-04-2015
10

Omdat ik gewon zeer tevreden ben tot nu toe

Service
dhr J.L.A. Verschuren (Hoeven)
29-04-2015
10

klantvriendelijke en oplossingsgerichte snelle bediening